Sinä

OTA YHTEYTTÄ

Hilpeä Ajatus

Torikatu 50

90100 Oulu. 


Liiketilan edessä on hyvin parkkipaikkoja 30 min ja 2 h pysäköimiseen . Jalkaisin matka Oulun valkeasta kestää vain 8 minuuttia.

Tervetuloa!


Verstas avoinna 

Sopimuksen mukaan

Tavoitat meidät: 

040-9356210    / Hyvän Mielen Verstas


info@hilpeaajatus.fi / hilpeaajatus@gmail.com


https://www.facebook.com/hilpeaajatus/

...myös instagramissa  


Usein kysytyt kysymykset


Ota yhteyttä  oheisella lomakkeella mikäli et löytänyt vastausta  kysymykseen alla olevasta luettelosta.

Kuin monta kertaa viikossa?
Tyypillinen ohjelman kestoaika on noin kahdeksan viikkoa, kerran viikossa. Rauhallinen tempo mahdollistaa asioiden harjoittelun käytännössä sekä asioiden sisäistämisen luentoa paremmin. Lyhyt kurssit ovat toisistaan riipumattomia yleensä päivän kestäviä tai tunnin kursseja. Paikat lyhytkursseille kannattaa varata etukäteen henkilökunnaltamme paikan varmistamiseksi.

Onko minun pakko ostaa koko ohjelma?                                  Voit halutessasi valita vain osan moduleista, jotka koet tarpeelliseksi. Suosittelemme kuitenkin koko ohjelman ostamista, sillä modulit tukevat toinen toisiaan ja saat enemmän hyötyä käydessäsi koko ohjelman.

Paljonko se maksaa?
Hintamme alkavat 5 € ylöspäin. Hinnoittelu riippuu täysin ohjelmasta,  haasteesta, ryhmäkoosta ja paikasta, mutta pyrimme pitämään hinnastossa olevat hinnat vakioina. 
Hinnoittelu

Kuka minua valmentaa?
Tuottaja kannustaa ja ohjaa menetelmien oikean käytön. Hän on tukenasi koko harjoittelun ajan ja halutessasi vielä sen jälkeenkin. Osa henkilökunnastamme harjoittelee valmentamista ja kohtaat heidät kursseilla osana harjoituskavereitasi.
Henkilökunta

Mihin ohjelmanne perustuu ja mitä ohjelmia tarjoatte?
Ohjelmissa on käytetty perinteisiä liiketalouden oppeja yhdistettynä LCA- ja Mindfulness - tunnetaitomenetelmiin. Mukana osassa ohjelmia on myös EFT, NVC tai NLP - menetelmiä. Näillä yhdistelmillä lähes kaikki haasteet ovat ylitettävissä ja se tekee Hilpeän ohjelmista paitsi tehokkaat myös ainutlaatuiset. Ohjelmien esittely löytyy ohjelmasivulta ja tarkempi valikoima hinnoittelusivultamme.  

Voit ottaa yhteyttä viereisellä lomakkeella ja kertoa mihin  haasteeseen toivot ratkaisua, sillä osa ohjelmista on vielä julkaisematta.  Mitä enemmän haastetta, sitä enemmän saamme käyttää osaamistamme ja luovaa ongelmanratkaisutaitoa.  

Ohjelmat

Kuinka voin ilmoittautua?                                                           Voit ilmottautua soittamalla, tekstiviestillä  tai sähköpostitse, jolloin otamme  sinuun yhteyttä aina henkilökohtaisesti varmistaaksemme sinulle parhaimman hyödyn.

Toimiiko menetelmänne varmasti?                              Menetelmät ovat testattuja ja täysin turvallisen jokaisen käyttää. Terapiaksi ohjelmamme eivät sovellu. Osalle ohjelmista annamme yli 100% rahat takaisin tyytyväisyys takuun. Toimivuuden ehtona on läsnäoleminen ja harjoitteiden tekeminen itsenäisesti ohjauksen mukaan.

Onko nämä ohjelmanne sitä huuhaata?                          Menetelmämme ovat testattuja ja ovat käyneet hautomovaiheen yhdessä harjoitusasiakkaiden kanssa.  Jokainen harjoitus ja menetelmä on perusteltavissa eri tieteenalojen ja tutkimusten valossa. Aina voi kuitenkin parantaa ja otamme mieluusti palautetta asiakkailtamme. Palaute lomake löytyy oikealta.

Voinko saada ohjelmianne edullisemmin?                      Tarjoamme välillä erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joten kannattaa seurata sosiaalista mediaamme. Kokonaishinta on myös maksettavissa osissa, ota tällöin yhteyttä suoraan meihin.  Voit myös kysyä  kehityshautomossa olevien ohjelmiemme harjoitusasiakas ryhmän vapaita paikkoja ja näin päästä vaikuttamaan pakettien kehittämiseen. 

Entä jos en löydä palveluistanne minulle sopivaa?                  Ota silloin yhteyttä meihin ja kerro elämäsi haasteet. Kehitystiimimme toimii koko ajan ja vain odottaa uusia haasteita tehdäksesi elämästäsi vielä mukavamman. 

Tästä tavoitat meidät

Kerro meille Hilpeästä Ajatuksesta heränneitä kysymyksiä tai palautteita ja vastaamme sinulle mahdollsimman pian.