Anna meidän esitellä itsemme

TIETOA YRITYKSESTÄMME

Mistä kaikki alkoi? - Tuottajan sanoin

Havahduin eräänä päivänä ajattelemaan, kuinka suorituskeskeistä ja eriarvoista ihmisten elämä ympärilläni oli. Ikuisena opiskelijana olin kehittänyt ammattitaitoa ja ymmärrystä asioihin, joilla voisin oman elämäni lisäksi parantaa muiden ihmisten mahdollisuuksia sellaiseen elämään, joka tuntuisi heistä omalta ja hyvältä.

Hyppäsin täysin tyhjän päälle ja irtisanoin itseni. Osa piti minua hulluna, osa rohkeana. Minä kuuntelein sisintäni ja sitä mikä tuntui oikealta. Pidin reilun vuoden mittaisen kehitystauon, joka oli taloudellisesti ja henkisesti todella, todella raskas taival. Sen aikana rakensin ammattillisella osaamisillani sekä kokemuksillani yrityksen,  jonka avulla kykenisin jakamaan osaamiseni myös muiden saataville. Yrityksen avulla voisin luoda lisää työpaikkoja ja tehdä hyväntekeväisyyttä eriarvoisuuden vähentämiseksi ja ihmisten elinympäristön parantamiseksi. Hitaasti, mutta pikkuhiljaa eteenpäin.

Sain vakuutettua asiantuntijat sekä rahoittajat  Hilpeän Ajatuksen arvoista ja tässä ollaan.  Luottaen, että siivet kantaa ja sinun avullasi teemme yhdessä tästä elämästä ja tästä hetkestä hippusen paremman.


Tuottaja

Taina 

"Olen perheen luotsari, elämänutelias uskalikko, joka hyvällä tavalla potkii pikkukiviä ja kyseenalaistaa pinttyneitä normeja. Ikuinen opiskelija, joka elää luovuudesta, hassuttelee mieluummin kuin pönöttää.  Arvojani ovat vahva yhteiskunnallinen vastuu, tasa-arvo ja toisen kunnioittaminen. 

Paheeni

Hetkittäinen kärsimättömyys sekä lievä työnarkomania.

Mottoni

" Kun asioista tulee itsestäänselvyys, ihminen unohtaa kiitollisuuden. Kun kiitollisuudesta tulee itsestäänselvyys, ihminen unohtaa asian"   

tuottaja@hilpeaajatus.fi

Buustaaja

Onko tässä huikea urasi?

Huipputyyppi,  jolla luovuutta ja tekemisen meininki tiukasti rukkasissa. Saat meiltä työpaikan.

Kokemus

Asenne ja halu oppia kohti menestystä ratkaisee urautunutta kokemusta enemmän. Erityistaidoista sekä rohkeudesta saa rutkasti plussia.

Saavutukset

Kannustaminen ja tiimihenki verissä, osaa kuunnella ja keskittyä oikeisiin asioihin. Valmiudet esimieheksi asti, jossa läsnäolevasti luotsaa alaisiaan.

buustaaja@hilpeaajatus.fi 

Mahdollistaja

Anette

Mahdollistajan numeron takaa vastaa Anette toukokuusta alkaen vapautuessa nykyisistä tehtävistään. Hän on sinua varten ja osa Hilpeän tiimiä rautaisella kokemuksella ja innovatiivisella sekä rohkealla elämänkatsomuksellaan. 

Omin sanoin

" Rohkelikon luonteella haastaa arkipäivän polkuja. Menee sieltä mistä aita on korkeimmillaan. Haastaa unelmia todeksi ja innostuu voittaessaan vaikeudet. Arvojani ovat rehellisyys, toisen ihmisen hyväksyminen, positiivisuus ja optimistisuus elämään. 

Mottoni

" Kun teet jostain mistä pidät, olet vapaa. Kun pidät siitä mitä teet, olet onnellinen"

mahdollistaja@hilpeaajatus.fi

Muutosassitentti

Sinä?

Aidosti läsnäoleva, empaattinen ja sosiaalinen persoona, jolla vahvuuttaa seistä omilla jaloillaan ja ohjata asiakkaat kohti parempaa elämää.

Kokemus

Sosiaalisesti hyvin pärjäävä, ulospäin suuntautunut persoona.

Saavutukset

Oma elämä rautaisessa hallinnassa, hymyssä suin. 


Tuu messiin!

muutosassistentti@hilpeaajatus.fi