Anna meidän esitellä itsemme

TIETOA YRITYKSESTÄMME

Mistä kaikki alkoi? - Tuottajan sanoin

Havahduin eräänä päivänä ajattelemaan, kuinka suorituskeskeistä ja eriarvoista ihmisten elämä ympärilläni oli. Ikuisena opiskelijana olin kehittänyt ammattitaitoa ja ymmärrystä asioihin, joilla voisin oman elämäni lisäksi parantaa muiden ihmisten mahdollisuuksia sellaiseen elämään, joka tuntuisi heistä omalta ja hyvältä.

Hyppäsin täysin tyhjän päälle ja irtisanoin itseni. Osa piti minua hulluna, osa rohkeana. Minä kuuntelein sisintäni ja sitä mikä tuntui oikealta. Pidin reilun vuoden mittaisen kehitystauon, joka oli taloudellisesti ja henkisesti todella, todella raskas taival. Sen aikana rakensin ammattillisella osaamisillani sekä kokemuksillani yrityksen,  jonka avulla kykenisin jakamaan osaamiseni myös muiden saataville. Yrityksen avulla voisin luoda lisää työpaikkoja ja tehdä hyväntekeväisyyttä eriarvoisuuden vähentämiseksi ja ihmisten elinympäristön parantamiseksi. Hitaasti, mutta pikkuhiljaa eteenpäin.

Sain vakuutettua asiantuntijat sekä rahoittajat  Hilpeän Ajatuksen arvoista siitä huolimatta, ettei minulla  ollut mitään ja taloudellisten mittapuiden mukaan elin köyhyysluokassa. Tässä ollaan.  Luottaen, että siivet kantaa ja sinun avullasi teemme yhdessä tästä elämästä ja tästä hetkestä hippusen paremman.

- Taina -

tuottaja@hilpeaajatus.fi


Tuottaja

Taina 

"Olen perheen luotsari, elämänutelias uskalikko, joka hyvällä tavalla potkii pikkukiviä ja kyseenalaistaa pinttyneitä normeja. Ikuinen opiskelija, joka elää luovuudesta, hassuttelee mieluummin kuin pönöttää.  Arvojani ovat vahva yhteiskunnallinen vastuu, tasa-arvo ja toisen kunnioittaminen. 

Paheeni

Hetkittäinen kärsimättömyys sekä lievä työnarkomania.

Mottoni

" Kun asioista tulee itsestäänselvyys, ihminen unohtaa kiitollisuuden. Kun kiitollisuudesta tulee itsestäänselvyys, ihminen unohtaa asian"   

tuottaja@hilpeaajatus.fiKädentaitajia

Tuotteet ja sisustuslahjat

Valikoimastamme löytyy pieni erä erilaisia kädentaitajien töitä sekä kauniita sisustusesineitä. Valikoima vaihtelee ja osa tuotteista tilattavissa yksilöllisesti. Tällä hetkellä tiloistamme löytyy Tapani Tullan ja Harri Kaukosalmen yhteistyöllä tuotettuja sisustustauluja, Baby Showereihin tai ristiäisiin ihanat vauvapaketit sekä yksilöllisiä koruja eri kädentaitajilta.

Tervetuloa ihastelemaan. 


Puhtaat tuotteet

Yhteistyökumppaneitamme ovat kotimaiset yritykset, jotka tuottavat luonnollisia, puhtaista raaka-aineista tehtyjä luonnonkosmetiikka ja kodinhoitotuotteita. Valmistuksessa ei käytetä ihmisille ja ympäristölle haitallisia kemikaaleja tai säilöntäaineita. Näiden tuotteiden avulla voimme varmistaa oman ja lähiympäristön kemikaalivapauden ja elää hyvinvoivempaa elämää.

Suurin osa tuotteita tilattavissa, mutta pidämme pientä varastoa hyvän mielen verstaallamme.

Saaren Taika

Saaren Taika® tuotteet ovat käsin valmistettuja, luonnollisista raaka-aineista. Ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia eivätkä rasita ympäristöä. Rakkaudella sinulle, Särkisalon saaristosta.

Fiini Naturally

On Suomen Ekoyrittäjät ry:n jäsen. Se tarkoittaa, että yritys on sitoutunut noudattamaan vastuullisen yritystoiminnan ekoeettisiä periaatteita. Yritys noudattaa tiettyjä kriteerejä mm. tuotannossa, kuljetuksessa, materiaaleissa, pakkauksissa jne. Ympäristövastuullisuudella tarkoitetaan toimintaa, joka selvästi ylittää lakisääteisen ympäristönsuojelun tason ja jossa suojelu ylittävältä osalta perustuu vapaaehtoisuuteen. Fiini Naturally -tuotteet ovat aidosti ympäristövastuullisia tuotteita Isokyröstä.

Kaurilan Sauna

Kaikki Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan eettisesti laadukkaista raaka-aineista käsityönä Helsingissä. Tuotteet sopivat kaikenikäisille ja niistä löytyy paljon vaihtoehtoja myös vegaaneille ja hajusteherkille. Kokeile, hemmottele itseäsi ja ihastu! 
Muutosassitentti, Buustaaja sekä Mahdollistaja 

Edustajamme

Hilpeätä edustaa kolme mahtavaa persoonaa, joilla jokaisella on vilpitön innostuneisuus ja halu auttaa ihmisten ja yritysten hyvinvoinnin lisääntymistä.

Asenne

Sosiaalisesti hyvin pärjääviä, ulospäin suuntautuneitä persoonia. Heillä on asenne ja halu kehittyä kohti menestystä ja jokaisella on jotain  erityisosaamista  sekä kokemusta rohkeudesta  elää täysipainoista ja rikasta elämää. Juuri ne persoonat, joita HIlpeä etsi. 

Käytännön työ

Edustajamme opiskelevat tällä hetkellä kuumeisesti käytännön työhön tarjotakseen juuri sinulle parhainta soveltuvia ohjelmiamme. He ovat valmiina tekemään sinulle maksuttoman hyvinvoinninkartoituksen sekä vastailemaan kysymyksiisi sitä myöten kun he kehittyvät työssään rautaisiksi ammattilaisiksi. Siihen asti myös tuottaja on edustajien tukena vastatakseen kysymyksiisi